Всички дрехи

Зимни рокли – какво да очакваме

Топлите зимни рокли са отлично решение за есенно-зимния сезон! С началото на студения сезон сме по-малко склонни да обличаме ярките летни рокли. Тогава в гардероба преобладават топли уютните пуловери.
За да притежавате поне един-два модела, то трябва правилно да избирате формите и материалите, за да не замръзвате. Топлите рокли за зимата, изработени от вълна, мека фланелка и други плътни тъкани, ще бъдат отлично допълнение към вашия гардероб! Възползвайте се от възможността да изглеждате женствени и елегантни по всяко време на годината – купете топла рокля!

Специално за началото на студения сезон дизайнерите са подготвили голяма колекция от топли дрехи, които със сигурност ще оцени всеки в модата. Топлите шарени рокли са отлично решение за есента и зимата. Много жени предпочитат да носят само джинси и панталони през зимата, вярвайки, че в роклите ще им бъде студено. Това е голяма грешка, защото по този начин значително се ограничават в избора на зимен гардероб! За да не замръзвате в рокля през зимата – просто трябва внимателно да изберете стила и материала, от който се прави зимната рокля! Онлайн магазинът представя топли рокли, изработени от:
Вълна и трикотажни изделия;
Памук с добавяне на други материали: сатен, дантела, коприна;
Качествени синтетични материали, които осигуряват отлична форма за самата рокля.
Какви зимни рокли завладяват модния подиум този сезон?
Дизайнерите предпочитат най-вече стриктни прости стилове, качествени материали и комбинират топли материи с материали от противоположна текстура: коприна, сатен, дантела, шифон. Като цяло, когато избирате зимна рокля, съветваме ви, преди всичко да се фокусирате върху характеристиките на вашата фигура. Рокли от вълна или трикотаж са доста “коварни”. Това е така, защото в крайна сметка се вписват плътно около фигурата ви, като подчертават и недостатъците. Освен това, поради плътността на тъканта, тези рокли добавят малко количество. Вашата задача при избора на зимна рокля е правилното разпределение на подходящ размер. С колекция от зимни рокли от fashioncolors.bg е много лесно. Достатъчно е само да поръчате любимата си рокля според нашата таблица с размери и много скоро да опитате нещо ново у дома! Освен това на fashioncolors.bg можете да изберете стилни дрехи за всеки сезон.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader