Всички дрехи

Идеи за дрехи за Свети Валентин

Идва Деня на влюбените, а с него и големия въпрос – „Какво да облека?“ Днес повечето страни празнуват Свети Валентин по свой си начин, така че няма точно определен дрес код. Винаги можете да подарите на половинката си бонбониера, както е прието да правят момичетата в Япония. Или да хапнете заедно купа нудълс с черен боб, както е прието в Южна Корея. Или да идете на кино и да гледате романтичен блокбъстър с камшици.

Ако все пак сте изчерпали идеите си, ето няколко предложения:

Придържайте се към червеното

Няма друг цвят, който повече да репрезентира „Свети Валентин“. Червеното е не само цвета на любовта, но също така на кръвта, топлината и силата. Комбинира се най-добре с черно, но може да пробвате и светлорозово.

Венера

Секси, но мистериозна, също както богинята на любовта. Изберете облекло, което да е едновременно привлекателно и загадъчно. Например, плисирана пола и копринена блуза или зимна рокля с дълги ръкави.

Комплименти

Ако желаете определена част от фигурата Ви да се очертава, изберете дреха, която да направи точно това. Ако желаете да опишете талията си, но палтото Ви е твърде широко, сложете си широк черен колан. Ако предпочитате линията на бюста Ви да е изведена на преден плат, изберете си блуза или рокля с „квадратно“ деколте. То е достатъчно широко, за да покаже повече кожа, но достатъчно плитко, за да постигнете необходимата загадъчност. Ако искате краката Ви да изпъкват, изберете зимна рокля и дебело палто до средата на бедрото.

Облеклото за мъжете на Свети Валентин не изисква особени грижи. Просто трябва да са естествени, стилни и елегантни, независимо какво са запланували. Тяхната основна задача е да направят впечатление с външния си вид.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader