Всички дрехи

Изборът на дълги рокли

Дългите рокли са елегантно облекло. При тях дори зашит обикновен материал, придобива по-изтънчен външен вид от обикновените къси дрехи.
Зоната на деколтето може да е V-образно гърло, овално, квадратно или някакъв по-разчупен вариант, който да представя индивидуалността на притежателката си.
За лятото, рокля без презрамки е идеален вариант.
За есента или зимата дългата рокля може да е представена като модел с дълги ръкави. Ако не сте готови напълно да скриете краката си, ще ви харесат модели с цепка.
Как да се грижим?
Дългите рокли често имат трудно покритие. Много пъти те са украсени с кристали и са ушити от тъкани, които изискват деликатна грижа. Затова химическите чистене е най-лесното решение.
Как да изберем дълга рокля?
Жените и момичетата с фигура “круша” трябва да изберат трапецовиден модел. За да подчертаете гръдния кош или да добави обем, ще помогнат някои детайли и декор от дантели. Широките рамене ще скрият V-образното гърло и изрязаното на краката ще привлече вниманието.
Копринена, сатен, шифон са все често срещани материи във вечерни рокли. Тези модели са направени от женствени и ефирни платове и са подходящи всякакви приеми, тържества, сватби. За лятна вечерна рокля е подходящо да изберете памук, шифон или дори синтетични материи. За есенни дрехи, трикотажът е практичен и удобен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader