Всички дрехи

Изборът на каре или райе

Едни от най-плашещите десени за голяма част от дамите са карето и райето. А те са задължителният елемент, който трябва да присъства в гардероба ни.

И двете разцветки са много добър помощник, когато искаме да скрием нещо натрупано покрай празниците или пък когато искаме да покажем какво сме постигнали с много труд и лишения, или пък просто ни е генетично дадено и всички ни мразят затова.

Трудно е да избереш между двете шарки, тъй като всяка от тях, когато е върху стилна и красива дреха, изглежда невероятно. Хоризонталното райе дава възможност на слабите дами да наблегнат на изящните си фигури, а пък вертикалното – на по-приятно закръглените да скрият това, което не им допада във визията им. Дози десен е подходящ за всеки тип дрехи – панталони, рокли, поли, блузи, палта – всичко!

За жалост, карето не дава чак такива шансове. Известно е, че обикновено то разширява, така че е по-подходящо за фините дами. Не, не ме разбирайте погрешно, просто те имат възможността да го носят като разцветка върху поли, панталони и рокли. Всички, които се притесняват от него пък, могат да направят невероятен акцент върху визията си, като включат кариран шал, риза или палто.

Момичета, бъдете дръзки и не се страхувайте, носете това, което ви харесва!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader