Всички дрехи

Избор на вечерна рокля според телосложението

Всяка добре скроена и красиво ушита рокля е елегантна, стилна и може да служи за вечерен тоалет. Въпреки това има някои правила, които следва да бъдат взети под внимание.

Изборът на вечерни рокли, според телосложението може да се сведе до следните:

Да започнем с идеалния тип – “пясъчен часовник”. Каквото и да облечете, като имате такава фигура, всичко ще седи перфектно. Ето защо, основното нещо в избора е да се погледнете в огледалото и да решете цветовата схема и декорации.

Жените с фигура на круша имат по-малко късмет. Към изборът на облекло трябва да се подхожда по-внимателно. Изберете рокля с A-силует. Тя ще подчертае гърдите, тънката талия, а след това ще се разшири и ще скрие широките бедра. Ако краката ви са тънки, , изберете рокля с изрязване в страни (предни или странични). Е, на този вид фигура изглежда добре и рокля “риба”, с едно условие: “опашката” трябва да се отклонява не под тазобедрената става, а на нейното ниво. Така ще подчертаете гръдния кош, талията и буйните бедра. Всички останали детайли ще се скрият в тучната пола.

Ако сте притежателка на Т-образна фигура, тогава сте идеално пригодена за рокля в стила на империята. Това ще балансира фигурата, облекчавайки горната ръка. Рокля с асиметрична част ще прикрие масивните рамене, талията и ще подчертава гърдите и визуално разширявайки бедрата. Правият модел рокля с драперии по бедрата ще изглежда също така добре.

Фигура на “ябълката” може да прикриете с широк колан от контрастни цветове. Така с широк колан ще направите силуета много привлекателен. Ако имате красиви ръце, рамене, гърди, може да ги откриете възможно най-много. Можете също да използвате модел, който напълно покрива гръдния кош и бедрата, но в модела нека широкият колан, привлекателно издърпва талията и до украсява.

Рокля за много слаба жена

Много хора смятат тънкостта за добродетел. Много, с изключение на притежателките на тази слабост. Тази година е много модерен стилът рокли с различни бръчки. Всичко това може да се носи от тънката талия. Сглобяването и подреждането в гръдния кош и бедрата ще балансира фигурата, което я прави идеален модел.

Ако раменете и ръцете са прекалено тънки, вземете, модерните в новия сезон, болеро, шал или парео. Тя ще покрият ръцете и ще ви направят по-модерни.

Рокля за малък гръден кош

Не може да се похвалите с буйни гърди, но това почти няма значение. Моделите с драперии са чудесно модно решение. Също така визуално увеличават гърдите. Може да изберете рокля с бродерия и пайети, разположени на нивото на гърдите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader