Всички дрехи

Изразете индивидуалността си чрез блуза с щампа

През последните години блузите с щампа се превърнаха в едно от най-популярните места както за реклама, така и за послания.

Патриотичното и стилното съвсем не са понятия, които се изключват взаимно. На пазара бавно, но сигурно навлизат блузи, на които са изобразени типични български орнаменти от фолклорните носии. Дизайнерският усет към хармонията е предаден върху дрехите дори и от световни дизайнерски къщи като ,,Валентино“. Затова когато получите от баба си като подарък за Коледа ръчно плетен пуловер с традиционни орнаменти, не се сърдете, а го приемете с усмивка. Явно баба ви носи в себе си по-голям дизайнерски талант, отколкото някога сте предполагали.

Ако целта ви е да изразите най-добре и точно себе си, то няма по-добро решение от собствен дизайн на блуза. Възможностите ви са неограничени. Можете да сложите надпис, колаж, снимка или каквото ви харесва. Недостатъка тук е, че такъв вид дреха е подходяща само за свободното време и извън работна среда.

Анимационни герой набират все повече популярност. Веселите герои на блузата ще ви накарат не само да не забравяте детското в себе си, но и непрекъснато ще ви напомнят за него. Няма нужда да се карате с детето си за сладката блуза с Мики Маус, защото една от модните тенденции предлага възможността вие и вашият наследник да бъдете облечени идентично. И не, не е смешно, а модерно, сладко и с нотка на детска невинност.

Флората и фауната са вечната класика сред блузите с щампа. И ще се задържат още дълго на върха. Ако сте решили да се спрете на тези шарки леопардовият принт ви гарантират внимание. Нежните цветя или абстрактните им роднини ще носят настроение  на свежест, а деликатните шарки ви позволяват да ги обличате дори и на официални поводи.

Изразяването на индивидуалността и емоционалността са винаги модерни и освен внимание ще ви гарантират отценяване на личността и характера ви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader