Всички дрехи

История на клъч чантите

Клъч чантите са неизменен аксесоар към официалния тоалет и стилно допълнение към вашата вечерна визия. Появяват се през 30-те години като разновидност на вечерните чанти и се използват от дамите и до днес. Характерни за клъч чантите са малките размери, огромното разнообразие от модели, материи и детайли, които ги красят и почти пълната липса на място за вещите ви в тях.

Ако държите на визия с клъч чанта, помислете да си вземете единствено кредитна карта и телефон, просто защото едва ли ще намерите място за други вещи в нея. От друга страна, клъч чантите са най-елегантният и удачен избор за официално облекло, а моделите изненадват с оригиналност и висока класа.

Клъчовете с дръжки за пръстите във вид на изящни пръстени, са нещо повече от чанти – те са бижута към тоалета ви. Подобни чанти се открояват и впечатляват ценителите на модата и естетиката, защото са оригинални, модерни и не на последно място – красиво изработени.

Повечето модни брандове предлагат качествени клъч чанти на доста високи цени. Разбира се, момичетата не бива да пестят пари за хубава чанта, та била тя и миниатюрна, защото истинската дама се разпознава по обувките и чантите, които носи.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader