Всички дрехи

Кажете “Здравей Пролет”, облечени в ежедневна рокля

Най-накрая може да опаковаме пуловерите, дебелите панталони и тежките палта и да направим място за слънчевите дни и леките дрехи. Пролетта е на прага и е време да помислим за обновяването на гардероба си. А, мили дами, какво е по-подходящо за пролетта от ежедневните и удобно пролетни рокли, с които да се чувствате леко и слънчево? Флорални принтове, ретро визия, асиметрия и голи рамене са само някои от най-актуалните модни тенденции. А ето и няколко модни насоки за избори на ежедневни рокли за пролетния сезон, с които да бъдете неотразими и стилни.

Актуални модели

И през този сезон изключително актуални са флоралните принтове. Бъдете цветни и неотразими, изберете подходящият за Вас модел и внесете пролетно настроение в ежедневието си.

На модната сцена излиза и ретро визията, кукленските модели рокли и ретро дължината. Искате да бъдете нестандартни и същевременно класни, това е подходящата за Вас рокля.

Асиметрия, райета и леки материи са новият бум на модната сцена. Свободни кройки, наподобяващи ризи и изчистеност, стоят в основата на световните модни пазари. Това е рокля за по-смелите и екстравагантни дами.

И през тази пролет ще можете да бъдете нежни и женствени с роклите си с голи рамене. Пуснете косите си, оголете рамо и събирайте слънчеви лъчи и усмивки.

Снабдете се с предпочитаните от Вас модели, в предпочитаните от Вас материи, създайте си пролетно настроение и посрещнете топлите дни с усмивка!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader