Всички дрехи

Какви бяха тенденциите в дамската мода за 2017 г.

С какво ни изненадаха и озадачиха стилисти и дизайнери?

Изминаващата 2017 година бе любопитна по отношение на модата и ни предложи доста събития, които заслужиха вниманието на модните фенове.

Ето някои интересни щрихи от света на модата.

Колаборация между спортни брандове и висша мода. Колкото и непонятно да звучи съчетанието на маратонки или кецове с рокля от висшата мода, през 2017 година дори това стана факт. Съвместната работа между спортния гигант Converse и небезизвестния дизайнер от висшата мода J. W. Anderson „роди“ интересни съчетания, които освен красиви, са и доста по-привлекателни от потребителска гледна точка. Приемливите цени и младежките модели се фокусират към младите хора, които ценят и търсят както качествени модели, така и по-изгодни цени.

Седмицата на модата ни предложи една романтична разходка с гондола във Венеция. Невероятният град ни се разкри през погледа на модела Ана Еуерс, която беше запечатана в черно-бели и цветни кадри от дуото Инес и Винууд върху корицата на ноемврийския брой на френския „Vogue“. Фотосесията бе вдъхновение и възхвала на творчеството в модата.

Нестандартните манекени – тенденция, която продължава. И през 2017 година забелязахме различни и доста провокативни решения от страна на дизайнери и фотографи. Те снимаха модели с белези, протези и доста възрастни дами, които ни доказаха, че възрастта е само една цифра.

Вярваме, че стереотипите ще се разчупят още по-категорично и през следващата 2018 г.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader