Всички дрехи

Какви са модните тенденции това лято

Лятото вече настъпи, а вие все още не сте обновили гардероба си и не знаете кои са последните модни тенденции за този сезон? Е, попаднали сте на правилното място – сега ще разбере как да бъдете актуални, слънчеви и красиви.

Това лято ще ви позволи да провокирате себе си и да заложите на дръзките и ярки цветове. Безспорните фаворити сред тях са жълто и розово във всякакви нюанси – от най-бледите им тонове до безкрайно наситените и искрящи цветове. Можете смело да ги направите водещ цвят във визията ви или просто акцент – изборът е ваш и със сигурност ще бъде правилен.

Интересното този сезон е, че ярките тонове се сблъскват с Nude минимализма. Телесният цвят е другият задължителен елемент от летния ви стил. Той е нежен и романтичен, безпроблемно се комбинира и несъмнено ще ви отива.

Не си мислете, че това лято ще бъде сезонът на едноцветните дрехи. Напротив, не трябва да пропускате любимите флорални мотиви из цялата ви визия – по дрехите, в косите и най-вече в душите. И раираната цветна рокля не я забравяте, защото тя ще бъде един от акцентите на лято 2017.

Е, дами, не бъдете от тези, които се страхуват да експериментират. Изберете и двата полюса – заложете на пъстрото и едноцветното, на яркото и бледото. Провокирайте себе си и своя стил!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader