Всички дрехи

Какви цветове да не съчетаваме

Модата е субективно и непостоянно нещо, което търпи метаморфози. Има неща, които винаги ще са на мода и други, които се надяваме никога да не бъдат.

Съществуват комбинации, които е добре да отбягват да носите. Такова е например съчетанието на зелено и оранжево. Носени поотделно, тези цветове са свежи и носят настроение, особено през топлите месеци. Комбинирайки ги обаче е по-вероятно да ви оприличат на морков, така че се опитайте да избягвате микса на тези цветове.

Розовото и бронзовото също не се съчетават добре, още повече ако са в наситени и изкрящи нюанси.  Аналогична на тази комбинация е комбинацията на сребристо сиво и жълто. Бронзоовото и сребристото са трудни за смесване цветове и трябва да внимавате, когато допълвате визията си с тях. Грешно е  и да ги носите самостоятелно, защото в единия случаи рискувате да заприличате на тенекиения човек.

Оказва се, че жълтото е един от най-сложните за комбиниране цветове. Избягвайте да го носите с лилаво, оранжево или червено. Въпреки че са противоположни цветове не си отиват, когато са заедно. Далеч по-добре можете да съчетаете жълтото със зелено, но задължително един от двата цвята да бъде в по-убит тон, за да не се забелязвате и от височината на прелитащ самолет. Лилавото можете да го комбинирате с класическото черно, както и с бяло и дори тюркоазено.

Една от най-недопустимите цветови комбинации е на черно с кафяво. Двата цвята поотделно можете да съчетаете с розово, бяло и дори зелено, но никога събрани на едно място. Допуска се да ги смесите, ако обувките са кафяви, а облелото е черно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader