Всички дрехи

Какви цветове ще са актуални през 2017 г.

Сезон пролет/лято 2017 година спокойно може да се нарече сезонът на многообразието в цветовете. Тази година актуални ще бъдат ярките тонове, както и тези, които могат да се срещнат в природата. Основно се залага на жизнените нюанси, които вдъхват положителни настрения. Основно място в дизайнерските колекции заема синьото и няколко негови нюанса,  напомнящи на необятното море, изкушавайки да се отдадем на пълен релакс. Усещането за галене от слънчевите лъчи се постига с актуалното за този сезон жълто. Можете успешно да комбинирате морето и слънцето не само в своята почивка, но и във визията си.

Един от наситените нюанси, на който могат да се спрат независимите индивидуалистки, е червеното. Сигурни сме, че имате поне една червена дреха, която държите  гардероба си. Тази година е подходящото време,  в което можете да преоткриете топлината, която дарява този цвят.

Розовото също ще бъде актуално според дизайнерите, но не сладникавото бонбонено, а по-бледият тон на този цвят. Освен че навява нежност, той е идеален за комбиниране с по-голямата част от типично летните цветове.

Цикламеното също е на мода, въпреки, че не е от цветовете, които лесно се съчетават. Можете да се спрете само на него. Индивидуалността ви ще излезе на преден план, а приковаването на вниманието към вас е гарантирано.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader