Всички дрехи

Какво да облечем през зимата, дами?

Зимата е предизвикателен сезон, през който тялото и рефлексите ни са подлагани на различни изпитания. Нека скромното облекло и пързалянето на лед да остане за фигуристите по състезанията. Да бъдем стилни и елегантни по време на зимния сезон може да се окаже по-лесно, отколкото звучи.

Вълнено палто

Ако не сте фен на шушляковите, супер пухкави якета, вълненото палто е алтернативното решение. Неговата кройка ще очертае фигурата Ви и няма да тушира нищо от чара Ви. Предпочитаната дължина е до коляното, а цветовата гама е безкрайна. Актуални са черните палта, но винаги може да заложите на нещо по-свежо.

Яке с качулка

В случай, че имат по-бунтарски настроен характер, можете да се обърнете към якето с качулка. Зимните варианти имат чудесна мека, понякога и мъхеста подплата, докато горният слой е непромокаем. Идеален вариант за мрачно, дъждовно време, преминаващо в сняг.

Поло

Блузите тип поло, роклите с тази висока яка и дори пуловерите са един от най-популярните варианти за зимно време. Съчетават се най-добре с изчистени връхни дрехи – кожено яке, палто. Илюзорно създават впечатление за дълбочина, подчертават скулите и карат лицето Ви да изпъкне. Сега е модерно полото да се съчетава с рокли.

Шал

Още един отличителен белег на зимния сезон. Независимо дали е от ангорска вълна, обикновена или просто памучна тъкан, шалът е създаден да Ви предпазва от силния вятър и да завършва тоалета Ви. Носете го при всяка възможност. Понякога от него може да излезе чудесна шапка, ако времето внезапно застудее. Добра инвестиция са кашмирените шалчета с неутрален цвят.

Плетена шапка

Не подценявайте силата на плетената шапка. Може да Ви се струва, че ще развали прическата Ви, но тя би могла много да Ви помогне. Неизменен спътник в студеното време, плетената шапка е символ на ърбан епохата, малко бунтарска и нетрадиционна

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader