Всички дрехи

Как да изберем дамски клинове

Клинове са дамска дреха, която има своите особености. Те са много плътно прилепнали по форма, почти като втора кожа, подчертавайки някои или всички предимства и недостатъци на притежателката си

Материалите на изработка за клинове са много по-тънки и по-еластични, отколкото дори и най-тесните панталони. Това ги прави така удобни за носене и в същото време безпощадни към дори малките недостатъци на фигурата.

Клиновете се различават и от чорапогащника, защото са по-здрави и мога да се носят самостоятелно.

За предпочитане е да се избират по-гъсти еластични материали без блясък. С тях определено няма да се допуснат грешки при дамите, които имат съмнения във фигурата си.

Клинове от памук с добавян еластан, които не блестят поддържат добре формата. Те имат привличащ ефект и коригират, където е необходимо, а наред с това могат да скрият ненужните подробности от любопитни очи. Тънките материи клинове са по-подходящи като заместител на чорапогащника.

Монотонни тъмни клинове са класика. Не е необходимо, обаче да се ограничавате само до черния цвят. Има и други неутрални цветове като тъмно кафяв, бордо, антрацит и др.

Говорейки за елегантността, може да се спрете и на ярки цветове и отпечатъци, ако сте на около 20 години. Големите отпечатъци са леко опасни, защото визуално добавят няколко килограма. В комбинация с дълга монофонична голяма риза и пантофки, ще получите удобен и забавен комплект за дома.

Ако искаме да изглеждаме стилни е по-добре да се откажете от дантелените и мрежовите модели.

Много е важно да изберете правилния размер клин. Твърде тясното ще създаде грозни напречни гънки на най-неподходящите места. Твърде свободният клин – ще се събере около коленете.

Дължина на клинове – клинът изглеждат перфектно на дългите и тънки крака. Ако не сте притежателка на такива, съществува риск такъв модел да наруши пропорциите, да подчертае недостатъците и визуално да съкрати краката. Бъдете искрени със себе си и ако се налага спрете се на избора на клин от класическата версия до глезена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader