Дрехи

Как да изберем дамски клинове

Клинове са дамска дреха, която има своите особености. Те са много плътно прилепнали по форма, почти като втора кожа, подчертавайки някои или всички предимства и недостатъци на притежателката си

Материалите на изработка за клинове са много по-тънки и по-еластични, отколкото дори и най-тесните панталони. Това ги прави така удобни за носене и в същото време безпощадни към дори малките недостатъци на фигурата.

Клиновете се различават и от чорапогащника, защото са по-здрави и мога да се носят самостоятелно.

За предпочитане е да се избират по-гъсти еластични материали без блясък. С тях определено няма да се допуснат грешки при дамите, които имат съмнения във фигурата си.

Клинове от памук с добавян еластан, които не блестят поддържат добре формата. Те имат привличащ ефект и коригират, където е необходимо, а наред с това могат да скрият ненужните подробности от любопитни очи. Тънките материи клинове са по-подходящи като заместител на чорапогащника.

Монотонни тъмни клинове са класика. Не е необходимо, обаче да се ограничавате само до черния цвят. Има и други неутрални цветове като тъмно кафяв, бордо, антрацит и др.

Говорейки за елегантността, може да се спрете и на ярки цветове и отпечатъци, ако сте на около 20 години. Големите отпечатъци са леко опасни, защото визуално добавят няколко килограма. В комбинация с дълга монофонична голяма риза и пантофки, ще получите удобен и забавен комплект за дома.

Ако искаме да изглеждаме стилни е по-добре да се откажете от дантелените и мрежовите модели.

Много е важно да изберете правилния размер клин. Твърде тясното ще създаде грозни напречни гънки на най-неподходящите места. Твърде свободният клин – ще се събере около коленете.

Дължина на клинове – клинът изглеждат перфектно на дългите и тънки крака. Ако не сте притежателка на такива, съществува риск такъв модел да наруши пропорциите, да подчертае недостатъците и визуално да съкрати краката. Бъдете искрени със себе си и ако се налага спрете се на избора на клин от класическата версия до глезена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader