Всички дрехи

Как да изберем подходящ модел дамска тениска

Лятото се приближава, което означава времето на блейзерите, якета и тениските отминава. Как да изберем тениска за всеки ден, за фитнес залата или за разходки. Много е важно да разберете, че тениските могат да бъдат удобни, практични дрехи. Често те се считат за спортни опции или бельо. Ето някои съвети, които да ви помогнат да изберете правилната тениска и да избегнете такъв проблем.

Избор на тениска според дължина;

Избор според формата и размера на отвора за врата;

Липса или наличие на ръкави, техният разнообразен стил;

Украса – декорации.

Помислете за типа на тялото

Това как да изберете фланелка – независимо от размера, трябва да изберете тениска, която крие недостатъците, а не обратното. Например, ако раменете и шията са пълни, то дълбокото изрязване около деколтето определено не е подходящо. В случай, че ръцете са тънки, грациозни, но бюстът е твърде малък, струва си да вземете тениска без ръкави и с малко деколте. Притежателките на дълги и тънки крака могат да носят тениски с клин отдолу.

Дизайн

Независимо от, избрания стил на тениска, логото и шарката могат значително да повлияят на външния вид на дрехите. Жена със спортно лого на тениската си ще бъде възприемана от другите по различен начин от жена с флорален печат върху дрехите си. Отново няма правилни или грешни решения, а само образът и впечатлението, което жената иска да направи за себе си.

Изберете цвят

Основното правило за избора на цвят е неговата яснота. Най-лошият избор е за неясен или твърде мрачен цвят. Тези, които са срамежливи могат да се спрат на тъмна цветова схема: черно, кафяво, тъмно синьо. Ако има нещо, което искате да демонстрирате изберете светли цветове: червено, жълто или оранжево. След като сте решили за гамата от цветове, може да решите кои цветове са най-подходящи за вас. Като се вземат предвид очите, косата, цвета на кожата е добре да направите това, като се огледате в огледалото. Доверете се на първоначалната реакция. Не избирайте модерни нюанси. Само това, което ви подхожда лично. Изборът на не много ярък цвят невинаги е правилен.

Винаги има класически дрехи, които никога няма да излязат от модата и ще се поберат в класическия образ за тениска. Има и някои правила, за да е точен размерът и кройката, те се свеждат до:

Раменете не трябва да висят под рамото.

Долният край на тениската винаги трябва да е между талията и началото на бедрата.

Втулката трябва да завърши в средата между рамото и лакътя.

Тениската трябва да е на фигури, но не и на покривало.

В бързо променящия се свят на модата невинаги и всеки модел е подходяща за всички жени. Ето защо е необходимо да се разчита на здравия разум и класиката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader