Всички дрехи

Как да изберете маратонки за лятото

Маратонките се едни от най- обичаните обувки. Освен, че са красиви и стилни те са и незаменимо удобни. Дали ще ги обуете докато сте на шопинг, на разходка с приятелките си или до фитнеса това е обувка номер 1 по здравина и удобство. Дизайнерите много добре знаят това и всяка година излизат нови и нови модели маратонки и за това изборът е труден.

Летните маратонки трябва да бъдат направени от дишаща материя за да осигуряват максимален комфорт. Кожените маратонки са много привлекателни, но не са практични за горещите летни дни. Запазете ги за по-хладното време и за по-специлани случаи, тъй като са представителни. Вместо тях заложете на модел, който е комбинация между кожа и плат. Така кракът ви ще може да диша. Добър избор също са маратонките изцяло изработени от плат. Не си взимайте маратонки с много тънка подметка. Стъпалото ви може да се нарани на камъчета, дупки или неравности в тротоара.

Известни дизайнери създадоха специлна колекция маратонки за една супер модерна и стилна спортна визия. Това са моделите с животински принтове, крещящи цветове и разнообразни щампове. Специално за дамите, които искат да бъдат стилни и елегантни, дори когато са облечени спортно.

За изцяло спортните момичета ще предложим маратонките за тичане, които са практични и красиви. Избирайте си модели с по-дебела мека подметка, защото докато тичате, тялото ви оказва допълнително натоварване на стъпалата. Когато избирате спортни обувки за тичане, гледайте да са с мека и гъвкава подметка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader