Всички дрехи

Как да изглеждаме елегантно и стилно

Момичетата, които са пристрастени към модата и се стремят да я опознаят в нейното разнообразие и широта знаят, че животът е прекалено кратък, за да се обличаме еднообразно.

Но как да изглеждаме елегантно и стилно?

Отговорът на този въпрос се състои в няколко съвсем простички правила, към които е добре да се придържаме.

Носете дрехи, подходящи за вашата фигура и възраст. Експериментите не са препоръчителни или ако се решите на такива, няма да е излишно да се посъветвате с моден експерт или стилист. Не подценявайте страничния поглед на човек, който може да ви даде обективна оценка за това дали дадена кройка или дължина подхождат на вашата фигура и височина.

Носете дрехи, които ви карат да се чувствате красиви, не ви притесняват и не затормозяват вашето естествено поведение. Колкото и елегантна да изглежда една впита в тялото рокля, която ви прави изкусителна, ако вие самата не се чувствате добре в подобна дреха, няма как да придобиете завършен елегантен вид.

Елегантността е семпла. Избягвайте претрупването на аксесоари, но не се страхувайте да носите дрехи с елементи и щампи върху тях. Един малък моден щрих като красиво бижу или шал, може да открои вашия стил и да придаде завършен вид на облеклото ви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader