Всички дрехи

Как да не останем незабелязани с дамски тиранти

В миналото тирантите са били типичен мъжки аксесоар. За щастие в днешно време не е така. Жените, които ги носят не са много често срещано явление, но въпреки това ги има и са едни много интересни личности със свой собствен характер. Главното предназначение на този интересен аксесоар е да замести коланът, но освен това в настоящето се използва за разчупване на цялостната визия.

Идеята на тирантите е да ни отличи от другите по един запомнящ се начин. От нас се очаква само да изградим образа, който искаме до добием накрая и според това да изберем модела, който ни е нужен. Дали ще са тиранти в по-неутрални цветове за по елегантен повод или нещо по-щуро и цветно за ежедневието, това може да го решите единствено вие.

Дамските тиранти са изключително разнообразни, в различни цветове и шарки. Най-често са кожени или ластични. Друг вариант е да са направени от дантела или украсени с нея. Те допълват по нестандартен начин всеки аутфит.

Тирантите стоят страхотно в съчетание с класически костюми, елегантни панталони и ризи, като  са в състояние да направят обикновеното, необикновено.

За по-небрежните в облеклото си дами, тирантите се представят прекрасно в съчетанието си с дънки и тениска, а защо не и сако.

Ако приложите нашите препоръки в избора си на тиранти, то бъдете сигурна, че няма да останете незабелязана.

дамски тиранити

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader