Всички дрехи

Как да се облечете на първа среща през зимата

Първата среща с мъж, особено, ако е дълго очаквана е едно трепетно събитие, което изисква предварителна подготовка в детайли. Всяка жена почти ежедневно се изправя пред проблема “Какво да облека?”, а когато случаят е по-специален и чуденето е по-дълго и трудно.

Според проучване, по-голяма част от хората си спомнят дрехите, с които партньорът им е бил облечен на първата им среща. И именно заради това, идеалният тоалет е толкова важен. Разбира се, всичко зависи от сезонът и мястото на срещата. Това са неща, с които е удачно да се съобразите, за да не попаднете в нелепа ситуация.

Друго проучване гласи, че най-голям шанс за втора среща имат жените, облечени в червено. Ето заради това, този цвят е една много добра идея, която може да приложите.

– Най-важното е да бъдете себе си. Заложете на собственият си стил, така ще бъдете по-уверена и спокойна.

– Прекалено разголените дрехи не са добра идея, защото може да предизвикат лоши и неточни асоциации в мъжа, същото важи и за прекалено затворените дрехи – никоя жена не иска да я помислят за монахиня. Трябва да бъдете с умерена доза сексапил, но без да е прекалено.

– Твърдо не на спортните дрехи. Дори и срещата ви да протече като разходка в парка това не значи да се облечете в анцуг и маратонки.

– Не прекалявайте с аксесоарите, защото никой не харесва претруфените жени. Сложете си нещо по-скромно и не толкова набиващо се на очи. Нека партньорът ви се заслепиот вас самата, а не от бижутата и аксесоарите ви.

– Много внимавайте с грима. Мъжете масово твърдят, че предпочитат естествени жени. Затова дори и да обичате да се гримирате се придържайте към по-естественият грим, за да сте сигурна, че няма да отблъснете желаният от вас мъж.

Зимният сезон предполага да се облечете добре и по-дебело. Не слагайте дрехи или обувки, неподходящи за времето навън. Освен, че ще изглеждате неадекватно, но и ще премръзнете.

– Ако планът е да отидете на кино може да се спрете на дънки и хубав зимен пуловер.

– Ако сте решили да излезете на по топла напитка заложете на панталон и някаква ризка с жилетка или отново пуловер.

– Ако имате уговорка за ресторант може да облечете красива рокля, подходяща за ветровитата зима

На каквото и да се спрете не забравяйте, че освен да изглеждате добре и адекватно е хубаво и да се чувствате удобно и във ваш стил.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader