Всички дрехи

Как да се облечеш като секси италианка

Кое отличава италианските звезди – икони на стила и сексапила?

Изкусителни плътни устни, блестящи дълги коси, женствени рокли и красив външен вид, независимо от повода.

София Лорен, Моника Белучи, Карла Бруни,  Елизабета Грегориачи. Това са дами, отразяващи красотата на жената в различни възрасти, излъчващи чар, сексапил и висока класа в начина си на обличане.

Как да се облечем като тях?

Не прекалявайте с комбинацията на дрехи с различни десени.

Следвайте максимата „По-малкото е повече“.

Нека в облеклото ви има само един основен акцент, който да се откроява. Например красив блейзер или пола с интересен дизайн, вместо да се „разсейвате“ между дрехи в няколко ярки цвята или обувки с декорации, съчетани с екстравагантно сако например.

Заобичайте червения цвят, не само защото това е цветът на страстта и любовта, но и защото няма по-изразителен цвят за устните от него.

Обърнете внимание на качествените аксесоари, които никога не губят своята актуалност. Перли, сребърни и златни бижута, фини украшения за коси, с нежни инкрустации от камъни. Това са малките допълнения към вашия стил на италианска прелъстителка, без които не можете да минете.

Ако все пак се колебаете за определено съчетание, просто следвайте инстинкта си, както често ни съветва известната италианска стилистка Джиована Баталия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader