Всички дрехи

Как да съчетаете правилно роклята с палто

И ето, вече сме в разгара на зимата – сезонът на студа и на официалните празници и събирания с колегите, приятелите, семейството. Вече със сигурност сте си избрали красив тоалет за събитието, красива рокля, изящни обувки и бляскави бижута, но достигаме до частта, върху която трудно можем да повлияем – времето и студът навън. Разбира се, всеки иска да се наслади на празничната новогодишна заря отвън. Но това няма как да се случи перфектно, ако излезете само по рокля.

За това в съчетание с тоалета е хубаво да носите една красива връхна дреха. И кое по- практично от елегантите дамски палта? Направени от мека топла вълна и с уникална изработка палтото е стилна и незаменима част от зимният официален тоалет.

За къси рокли изберете палто със средна дължина или дълго до земята. Освен, че ще подчертае силуета, но и ще ви държи доста топло върху коктейлната рокля. Можете да заложите на изчистен модел или по- разчупен с копчета отгоре до долу. Освен палто можете да носите и официлален шлифер или балтон.

Дългите рокли са доста по- придирчиви. Комбинирайте ги с късо до талията палто. Страхотно седят моделите със закопчаване отстрани. Алтернатива са елегантните сака и късите кожени якета.

Внимавайте при избора на цвят. Палтото трябва да се откроява, но не да се набива на очи. Акцентът трябва да остане върху роклята. Най-подходящи са неутралните цветове като кремово, сиво и черно. Задължително цветът на палтото не трябва да съвпада с цвета на роклята.

Вече можете да се насладите на Новата година и да я посрещнете изящни, стилни и топли.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader