Всички дрехи

Как и с какво да носите кожени якета

Кожените якета винаги остават в модата и дори няма значение какъв цвят са. С какво да носите кожено яке – основният въпрос, който интересува много модни дизайнери. Има много оригинални варианти да комбинирате това стилно нещо с други елементи от дамския гардероб.

С какво да носите късо кожено яке

Сред всичкото разнообразие от стилове и модели кожени връхни дрехи, най-краткото яке е най-популярно. С какво да носите късо кожено яке в зависимост от времето на годината? Нека да разгледаме най-популярните идеи!

Късото кожено яке е универсално нещо, което може да се носи с всички стилове дори с рокли. В този случай те могат да бъдат изработени от различни материали – светли или по-плътни. Роклята може да има различни дължини – мини, midi или maxi, във всяка от тях, жената ще има отличен външен вид. Роклята точно над коляното и коженото яке е успешен ансамбъл за по-ярка визия. Особено интересна е комбинация с рокля в контрастен цвят….

Ако говорим за това какво да носим кожено яке, дизайнерите обръщат специално внимание на панталоните. Можете да комбинирате това стилно външно облекло с дънки нарязани, копринени панталони, клинове или бермуди и шорти.

Черно, кафяво или бяло яке в комбинация с ярка долна част. позволява на модата да създаде индивидуалния образ на уверено момиче. Кожено яке, което изглежда добре на вас, обърнете специално внимание върху избора на обувки и аксесоари.

Според стилистите, такова облекло изглежда страхотно с ризи, туники в различна кройка и с различна дължина. Можете да сложите удължена блуза с прилепнала форма и отгоре да облечете късо кожено яке. Тунинговият материал не играе съществена роля, но във всеки случай ще бъде хармоничен. Туниката може да бъде изработена от трикотажни платове, памук, коприна, шифон, бельо или всяка друга тъкан.

Носете кожено яке и туника с чорапогащи, гамаши, тесни дънки, създавайки стилни изображения. Ако сте купили късо яке от кожа, не забравяйте и съчетанието й с пола. Тук колкото по-луксозна е полата, толкова външната дреха трябва да е по-прилепнала. С какво да носите дамското кожено яке, дизайнерите силно препоръчват избора на изключително тясна долна част – прилепнал панталон или дънки тип клин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader