Всички дрехи

Как се обличат различните зодии – I част

Освен за определени черти от харектера, чрез зодиите жените могат да са си полезни и при избора на подходящи дрехи. И макар да знаем, че всяка от нас е единствена и уникална, то има определени фактори, които ни влияят при закупуването на определн артикул. Това разковниче е нашата зодия. Ето и основните харектеристики за всяка една от тях.

ОВЕН

Овенът обича да бъде забелязван. Нежните представителки на зодията избират дрехи, които ги открояват, за да са център на вниманието. За тази цел цветовете често са ярки, а моделите както от най-новите модни колекции, така и от такива, но от предходни години. Жената Овен има всичко и умее да го съчетава идеално. Изключително секси и стои кожено яке, черен слим панталон и впита риза.

ТЕЛЕЦ

Дамата Телец залага на сигурността и удобството. Тях не ги интересува последния писък на модата, а това, което няма да слезе от модния подиум. Жената Телец обича скъпите тоалети, качествените и естествени материи. Идеалния тоалет е дълга рокля с дълбоко деколте, висок ток и запомнящ се аксесоар, напр. шапка или обемно колие.

БЛИЗНАЦИ

Жената Близнаци е царица в големината и разнообразието на гардероба си. Като най-суетна от всички други представителки, нейното мнение се мени постоянно. Често я обявяват за диктатор на модата.Това вероятно е породено от факта, че обичат пъстрота в дрехите, разнообразни ципове в якетата, екстравагантните кройки. Любимият стил е този, в който имат свобода на движенията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader