Всички дрехи

Как се обличат различните зодии – II част

РАК

Като една от най-романтичните зодии, тези представителки избират дрехата според вътрешното си състояние. Облеклото за тях е средство за защита срещу външния свят. Жената Рак е добре да носи стилни костюми, полупрозрачни материи и всичко, което подчертава тялото им. Имат влечение към аксесоарите, което ги прави лесни при избор на подарък. Винаги ще се зарадват на един красив и лек копринен шал.

ЛЪВ

Жената Лъв обича да е царица и в облеклото. Не понася критика отправена към нея, за да промени нещо във външния си вид. Прекалено горда тя се има за моден гуру. В нейния гардероб всичко е скъпо, ново, модно и с превъзходно качество. Идеална дреха за тях би била една рокля или стилен костюм съчетани с оригинален аксесоар – бижу, ръкавици, шал и т.н.

ДЕВА

При тази преставителка всеки детайл в облеклото е изпипан. Жената Дева не купува безцелно дрехи, защото за нея е важна рационалността. Старае се да купува премерено, изхождайки от мотива, че дрехата трябва да бъде практична, за да се носи дълго и за всякакъв повод. Цветовете обикновено са от светлите тонове.

ВЕЗНИ

Тези нежни представителки имат изискан и артистичен вкус. Те винаги изглеждат привлекателно. Предпочитат меки и фини материи, а платът да е флорален. Пастелните тонове ги привличат, но могат да сложат и ярки дрехи, стига да са съчетани правилно. На Везните им подхождат панталони, делови костюми и различни рокли. Умеят да отсяват дрехите и когато купуват нова тя е точно такава, която ще подхожда и съчетава с всичко друго налично.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader