Всички дрехи

Как се обличат различните зодии – III част

СКОРПИОН

Като зодия, която най-ярко излъчва сексуалност и дрехите, при жената Скоприон, е начин да подчертае тази своя особеност. Тоалетите са доста предизвикателни, оставяйки нотка загадъчност. Тези дами обичат скъпите платове и ако са решили да завоюват даден мъж биха заложили на примамлива прилепнала рокля, напр. кожена.

СТРЕЛЕЦ

Жената Стрелец е твърде заета с други неща и облеклото не е нейна самоцел. Не следят модните тенденции, а това, с което ще се чувстват най-комфортно. Винаги експериментират в цветове и кройки, за да намерят себе си. Подходящи за тях са топлите десени.

КОЗИРОГ

Дамата Козирог обича изчистения дизайн, защото в тях се чувстват най-добре. Често можем да ги разпознаем по практичните дънки в комбинация с балеринки и обикновен топ. Тези жени не обичат да се открояват и затова често избират тъмните цветове и обикновените кройки.

ВОДОЛЕЙ

Нежните представителки на тази зодия обичат екстравагантността и необичайната външност. Водеща за тях е свободата и това търсят да изразят с облеклото си. Цветовете мога да са различни, както и тъканите. Обичат дрехи с голи гърбове, но това не изключва присъствието и на изчистени модели.

РИБИ

Подобно на жената Рак и Рибите търсят да изразят  емоционалността си, чрез дрехите. Харесват им меките и комфортни тоалети. Тези дами оичат да подчертават извивките на тялото си и затова често носят забележителни рокли или блуза с пищно деколте. Подходящи за тях са пастелните и морски десени и хубавите материи. Много удобно се чувстват с боди.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader