Всички дрехи

Камуфлажните дрехи, които са модерни

Камуфлажните дрехи до миналата година бяха превзели света. От фиби с камуфлаж, блузи и якета до обувки. Няколко години подред бяха годините на камуфлажа и всичко това се приемаше толкова добре от хората, че дизайнерите оцветиха камуфлажа дори в цветовете на дъгата. Днес обаче еуфорията отмина и всичко отшумя, но не и класиката. Класическия камуфлаж все още е предпочитан от доста мъже и жени, но само върху определени модели

Яке бомбър

Мъжко или женско няма значение, камуфлаженото бомбър яке е класика в жанра, което е задължителен или поне предпорачитален аксесоар в гардероба на всекиго. Спортен, удобен, лек и модерен бомбърът в камуфлаж е класическия моден аксесоар.

Камуфлажен къс топ

Удобен за спане или съчетан в небрежен ежедневен тоалет бива предпочитан от женската аудитория.

Камуфлажни кецове

Сникърси или високи кецове с камуфлажни нотки или целите в камуфлаж няма значение, защото стоят добре с всякакви дрехи и на всичкото отгоре са удобни. Класически и доста красиви камуфлажните кецове са предпочитани от много тийнеиджъри, но разбира се са подходящи и за малко по-големите.

Хората казват, че класиката никога не умира и са прави, а това е просто поредното доказателство, което убеждава всички нас в това. Без зачение дали е в модата или в живота няма нищо по-прекрасно от истинската класика.

Тук може да разгледате  всички модели камуфлажни дрехи налични във fashioncolors

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader