Всички дрехи

Кецове на платформа – височината, която ви допълва

Кецовете на платформа нашумяват през 90-те години, благодарение на момичешката група „Spice Girls”. Перфектни за всяко момиче, на което му липсват инчовете височина. Те са били доста предпочитани и лесно са се съчетавали с различни дрехи – от спортни до елегантни. През 2012 кецовете на платформа правят своето завръщане в колекцията на Marc Jacobs, който вдъхновен от модата на 90-те отново издига кецовете на платформа, като се придържа към цветовете на дъгата и вечния черен цвят. Днес, не може да кажем, че са отшумяли нито пък модерни, но със сигурност са предпочитани от жените, които желаят да бъдат по-високи и едновременно с това да се чувстват удобно.

Също така кецовете на платформа са станали по-изчистени и не толкова шарени. Със сигурност са запазили своето удобство и все още дават допълнителната височина на дамите. Макар и не толкова предпочитани днес, те по никакъв начин не са изчезнали и лесно се съчетават както с ежедневни дрехи, така и с по-елегантни. Въпреки всичко напоследък изглежда, че жените предпочитат да взимат своите допълнителни сантиметри височина от кецовете, чията платформа не е само отзад, но и по цялото ходило. Тази година Gucci представиха дори, кецове, чиято платформа е по цялото ходило и е в цветовете на дъгата. Те станаха хит и доста известни личности започнаха да ги носят. Най-често ги съчетават с черни или бели дънки, както и с дълги суичъри.

Поглезете се дами и добавете към колекцията си от обувки още един, по-различен чифт, който ще ви даде не само удобство, но и височината.

Тук може да разгледате  всички модели кецове на платформа налични във fashioncolors

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader