Всички дрехи

Кецове на платформа – защо ги обичаме

Няма как да не признаем, че кецовете на платформа са идеално решение за безкрайното препускане в градски условия, на което са подложени активните момичета.

Съчетанието между спортен шик и страхотна визия не може да ни убегне, особено сега, когато без съмнение, сезонът на кецовете и ботите е официално открит.

Защо не бива да пропускате да си набавите удобни кецове на платформа тази есен?

Защото са удобни и никога няма да ви подложат на изпитание, независимо от продължителността на деня /и нощта/ навън.

Защото ви осигуряват увереността, че сте с достатъчно високи обувки, за да се чувствате елегантна и ви дават свободата да ги носите както с така модерните панталони или дънки „чарлстон“, така и със спортен клин, къса пола или макси рокля.

Защото те присъстват в каталозите на всички спортни брандове. Между другото, можете да видите страхотни мъжки модели високи кецове, може би защото и силните ни половинки стават все по-суетни и чувствителни на тема „височина“.

Едно е сигурно, с кецове на платформа можете да се развихрите, както на работа, така и докато пазарувате или разхождате кучето си. Те ви осигуряват супер визия и топли крачета – всичко от което имате нужда при първите признаци на застудяване и при посрещането на есента.

Тук може да разгледате  всички модели кецове на платформа

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader