Всички дрехи

Кецове с пух – нежност, стил и секси излъчване

Всяка жена обича … не, обожава спортните обувки. И как няма да ги обожаваме – те са удобни, практични, младежки и понякога адкси секси.

Повечето жени сме свикнали да носим токчетата като най- големият ни символ на женственост и сексапил. А когато „слезем на земята“ със стандартните ниски кецове се чувстваме като ученички. Е, това вече не е така.

Модни дизайнери и стилисти създадоха един чисто нов модел – кецове с пух. Сладкото, меко и неповторимо топло излъчване на пуха придава на визията изключителна модност и чар. Обувките никога не са били толкова секси.

Кецовете са изключително подходящи за зимата и студеното време. Отвътре са подплатени с мека подплата и пух, които осигуряват топлина на крака през цялото време. Дизайнът на кеца е стандартен и класически, но …. Тогава се добавя изключително мекият пух от външната страна на обувката. При някои модели е на мястото на вързалките, при други е до глезена и над него. Понякога е къс, а друг път е рошав и дългокосмест. Има истинско разнообразие от различни модели за всеки вкус.

Кецовете с пух са уникални. Комбинират се като всеки обикновен спортно-елегантен кец, но е хубаво да оставите обувките да акцентират в тоалета.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader