Всички дрехи

Класиката на дамските гащеризони

Нека да имаме в предвид, че дългите гащеризони вече далеч не са това, което бяха. Нямат абсолютно нищо с ерата на диското, през която последно бяха на мода. Не е задължително (дори не е желателно) да бъде впит по тялото и със сигурност не трябва да бъде кадифен или посипан с пайети.

Новият дълъг гащеризон не е това, което беше през 90те. Не е изработен от груб дънков плат или кариран такъв, обикновено не разполага и с класическите си тиранти. Точно обратното – новият гащеризон има красиво деколте, изработен е от финна материя и подчертава по невероятен начин женствените извивки на нашето тяло. Но стига толкова хвалби, време е да подкрепим твърденията с доказателствени модели.

Дълъг гащеризон с чарлсон крачоли – От известно време чарлстонът дава заявки, че иска да се завърне в модата. И това изключително много радва любителките му. На пазара вече можете да срещнете гащеризони с разкроени крачоли тип чарлстон.

Гащеризон, пристегнат в талията – Това е спортният и ежедневен вариант. Подходящ за разходка в горещините, тъй като е изработен от лек плат, който може да се носи дори и на плажа. Може да се намери във всякакви разновидности, понеже е сред най- актуалните модели.

Пъстър гащеризон – Тези модели включват актуалните багри в света на гащеризоните. А освен разнообразни цветчета, модерни са и всякакви геометрични или психоделични мотиви.

Раиран гащеризон – Раието е сред най- категоричните модни тенденции, особено едрото, смело раие. Внимавайте с пъстрите ивици, все пак те не отиват на всеки.

Гащеризон в комбинация със сако – Звездите го правят, стилистите го правят, а сега е време да го направим и ние. Да съчетаем спокойно удобният гащеризон със стилно сако.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader