Всички дрехи

Кожените рокли – бунтарски и секси

Само до преди няколко години кожените дрехи се приемаха за абсурдни като се носеха главно от рокаджии или мотористи. Но след навлизането на кожените рокли в женският гардероб нещата много бързо се обърнаха на 360 градуса.

Голяма част от младите момичета и жени разполагат с поне една такава кожена рокля в гардероба си и повечето от тях са избрали по-секси интерпретацията й.

Бунтарска или секси?

Кое да изберем. Това зависи изцяло от нашият стил или душевното състояние, в което се намираме в момента.

Ако сте от момичетата с корав характер, които искат ясно да покажат на света около тях, че са малко по-различни, смели и решителни, то очевидно трябва да заложите на по-бунтарското и небрежно излъчване. Т.е. прави рокли или овърсайз рокли, с къс широк ръкав, някоя друга капса по нея, а комбинирате ли и с по-груби обувки, като например кубинки, знайте, че светът правилно ще разбере посланието ви.

Има го обаче и другият момент – кокетни и секси с рокля от кожа? Възможно ли е? И отговорът е: “Разбира се, че да!” Особено с една рокля с кройка по тялото, очертаваща перфектно красивите ви извивки. И тук не говорим за супер къса рокля, а по-скоро за рокли над коляното, които са с дължина около една педя над коляното или точно под него. А защо не и долната част да е тип “молив”. Дали деколтето ще е по-изрязано или високо вдигнато, зависи от повода, за който я обличате.

Основният цвят в кожените рокли е черният и има защо. Той допринася за допълнителното изразяване на която и от двете визии предпочетете. Комбинирайте с подходящите аксесоари и бъдете неотразима, защото го заслужавате.

И едно предложение за най-смелите

Пробвайте да се разнообразите като подберете кожената си рокля в бежов или тъмно-червеникав цвят. Не всеки ще се възприеме така и не всеки ще ви приеме така, но щом големите звезди от екрана го могат, защо да не го можете и вие.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader