Всички дрехи

Кожени елеци с косъм

Кожените елеци с косъм са задължително условие за сезона на 2018г. и идеално допълнение както към панталони, рокли, поли. Те изглеждат много демократични, но с подходящи аксесоари лесно се превръща във вечерна версия. Основната тенденция на този сезон – кожени елеци с косъм са създадени от хоризонтални ленти от козина, в някои модели, ленти за кожи се редуват с шифон или велур. Продуктите, направени с тази технология, се превръщат в абсолютен хит!

Коженият елек с косъм е ярък детайл на всяко изображение

Несъмнено предимството на кожените елеци с косъм е практичността и лекотата на износване. Те не възпрепятстват движението, когато карате кола, когато сте в рутинна работа в офиса или сте на разходка извън града. Коженият елек с косъм е чудесно допълнение към якето. Може да се носи върху него или под него. Той е компактна дреха, която позволява на ползват елката си да не се раздели с луксозния аксесоар, докато е в театрален, музей или ресторант.

Покачването на интереса към експертите в модата и конкретно към кожените елеци с косъм приписва засиления интерес и етническия стил в облеклото. Например кожените елеци с косъм от екологични материали стават все по-популярни. Поради тяхната природосъобразно, те са така предпочитани последните години.

Моделите елеци с косъм са класически изрязани и станаха много популярни сред модата за жени по целия свят.

Колекциите на модните дизайнери предлагат качествени продукти на евтина цена и всякакви кройки и модели. Сред тях почитателките на козината могат да открият не един, а няколко любими модела елек.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader