Всички дрехи

Кожени поли – с какво да ги комбинираме?

Кожените поли са доста капризни дрехи. Не само откъм поддръжка (ако държите на естествените материи), но също така изискват специален повод и донякъде трябва да отговарят на личността Ви. Можете да носите кожени поли дори в офиса, стига да са с подходящата дължина – която е до коляното. В противен случай, по-голямата част от моделите са в размер „мини“.

Различните типове кожени поли си отиват с разнообразни горнища. Когато си взимате тип „молив“, гледайте топът Ви да е по-широк или разкроен. Тип „камбана“ и широкото плисе си отиват с вталени дрехи или с кройка по тялото. За по-официален вид, комбинирайте черна пола с бяла, бежова или кремава риза.

Обувките подбирайте според повода. За излет или разходка навън се препоръчват спортни обувки. Специалните поводи могат да са както със сандали, така и с официални обувки. За офиса избягвайте моделите с платформа.

Възможно е да носите кожени поли през лятото, но само ако не се движите много или се намирате на проветриво място. Ако целите да впечатлите някого с външния си вид, по-добре недейте. Ще си спестите много мъки.

Когато избирате горнище, спрете се на леки, цветни материи. Избягвайте високите яки и затвореното деколте. Заложете на V-линия, пробвайте с бяла тениска, избягвайте тъмните цветове. Въпреки че кожените поли се срещат във всякакви цветове, те са предимно тъмни, което значи, че топът Ви трябва да е ярък и светъл.

При аксесоарите се предпочита среброто пред златото. Ако искате да носите изцяло черни кожени дрехи, сложете си лек грим и си направете обикновена прическа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader