Всички дрехи

Кожено яке с капси – бунтарски стил и нежност

Коженото яке, независимо оригинално или имитация, е класика в модата, за това е задължителен елемент в сезонния гардероб. Предимството на коженото яке е, че вече може да го носите всеки сезон. Най-тънките модели са идеални за хладни летни вечери, класическото кожено яке е задължително за дъждовните пролет и есен, а комбинацията от кожено яке и пухкав елек за зимата стана актуална през последните години.

Всички знем, че кожено яке с капси придава груб рокерски стил на визията. В последните години дизайнерите решиха да ни впечатлят с още една доза бунтарство и добавиха капси и към класическите модели. Резултатът е едно превъзходно модерно яке, което придава неповторимо излъчване на визията.

Капсите могат да бъдат тип инкогнито – разположени едва забележимо по ревера, яката или рамото. Такива кожени якета са „моден сладкиш“ със съвсем лека нотка небрежност. Стоят перфектно с рокля, деним или пола за повече невинност в стила.

Якета, изцяло в капси, нитове и шипове са изцяло бунтарски моден елемент. Често тези елементи са разположени по цялата дължина на ръкавите (от външната страна), по раменете и китките. Тези модели кожени якета направо крещят „Виж ме“ и са изключително подходящи за независимите дами, които изкат да изпъкнат с стил и воля.

Не винаги добавянето на капси води до бунтарско и грубо излъчване. Дизайнерите пуснаха на пазара модели с капси, които са във форма на сърце, цвете, анимационен герои и прочие. Това добавя повече нежност и романтичност във визията. Изключително подходящи и модерни модели са за подрастващи момичета и тийнеджърки – коженото яке придава класическа модност, а капсите в нежни форми допринасят за запазването на невиността във визията.

Независимо дали целта ви е да изпъкнете или да запазите женствеността с доза непокорстово, дамското кожено яке с капси един изключително добър и модерен избор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader