Всички дрехи

Кои европейки са най-модерно облечени

Някога всъщност запитвали ли сте се кои европейки са сред най-модерните и стилните? В нашата малка класация ще споделим мнението си по този въпрос.

Когато говорим за мода и красота, няма как да не започнем с привлекателните госпожици от ботуша. Италианките винаги се открояват с изящен стил. Където и да си по света и видиш високите и изтънчени фигури, облечени по последна мода, трябва да си сигурена, че това са италианки. Но със сигурност това не е изненада, защото все пак Милано е столица на модата.

Естествено, не можем да говорим за мода и да подминем французойките. Изглежда сякаш те са се родили научени да следват модните тенденции и да са винаги прекрасни. Не е случайно, че именно в Париж всяка година едни от най-известните модни дизайнери представят новите си колекции. Личи си, че французойките със сигурност ги оценяват.

Скандинавските страни също имат своя принос за най-добре облечените европейки. Шведките са тези красавици, които също не пропускат последните модни тенденции. Винаги избират актуалните модни течения и с лекота ги превръщат в изкуство върху себе си.

Е, момичета, нека вземем пример от тези видни европейки и скоро да можем и ние, българките, да сме едни от най-модерните.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader