Всички дрехи

Кои поли ни правят секси

Полите са сред любимите облекла на почти всяка дама. А с настъпването на летния сезон, те стават неизменна част от ежедневието ни.

Когато говорим за поли, не можем да подминем думата „секси“. А кои от тях ни правят да изглеждаме най-секси? Няма как да не започнем с полата тип „молив“. Те са вталени, до коляно и много, много секси. Подчертават всяка една извивка на тяло и провокират мъжкото внимание да се насочи към нас. А в съчетание с обувки на висок ток и стилен топ със сигурност секси комбинацията е гарантирана!

Второто място си делят асиметричните поли и тези с прехвърляне, които загатват малко повече от това, което притежаваме. И двата типа са малко по-екстравагантни и подходящи за смелите дами, които обичат да бъдат център на вниманието.

И, разбира се, стане ли дума за секси поли, трябва да споменем и полите „слънце“. Те са секси, те са ярки, те са къси, те са любими за лятото. Могат да са елегантни, могат да са спортни, могат да са всичко. Момичета, бъдете само внимателни, когато се появи някой похотлив летен бриз. Дори кралските особи като Кейт Мидълтън понякога показват повече, отколкото им се иска.

Е, дами, облечете полите и започнете да пръскате сексапил из родните и чуждите градове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader