Всички дрехи

Кои са едни от най-влиятелните марки за дрехи в Европа

Съществуват доста проучвания, статистики и класации, които целят да информират потребителите за нивото на харесване и престижност на различните модни брандове на Стария континент.

Въз основа на софтуерен анализ в социалните мрежи, фирмата за проучване на социалните медии NetBase наскоро пусна класация на най-харесваните марки от европейците, сред които има предимно модни брандове.

Най-голяма е преднината на спортния гигант Адидас. Немската компания е класирана на първо място от европейците.

Веднага след Адидас се нарежда френската модна къща Шанел.

Създадена преди цели 2 века, от моделиерката „Коко“ Шанел, марката се е превърнала в еталон за френски шик, изисканост и престиж. Харесвана от независимите жени и дамите, готови да заявят себе си, без предразсъдъци и комплекси, марката съчетава скъпи облекла, които са безкомпромисно удобни и качествени.

Италианският бранд Долче и Габана е не по-малко престижен, не само в Европа.

Доменико Долче и Стефано Габана са признати за най-успешен тандем дизайнери в историята на модата. Моделите, които предлагат са не само модерни и атрактивни, но и изключително продаваеми.

Други модни марки, които се асоциират с любов, доверие и положителни оценки от страна на потребителите, са Прада, Диор, Луи Вютон, Хермес и британската марка Burberry.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader