Всички дрехи

Кои са най-скъпо платените модели

Начело на класацията на списание Forbes за най-скъпо платените модели за 2016 г. са Gigi Hadid и Gisele Bundchen, чиито общи приходи възлиза на 154 милиона долара.

Феноменалната 36-годишна Gisele е спечелила повече пари от всеки друг модел от 2002 година насам. Нейните печалби идват от договори за реклама на парфюми – тя има контракти с Chanel, Carolina Herrera и Pantene. Освен това рекламира обувки Arezzo и телевизионния канал SkyTV в родната й Бразилия. Друга причина Жизел да е начело на класацията е собствената й линия бельо и продукти за грижа за кожата, които също се радват на потребителски интерес и високи продажби.

Оказва се, че освен известността и ангажиментите, свързани с модни ревюта и реклами, за заплащането на моделите е от значение и това колко последователи имат в Instagram. В този ред на мисли, сравнително новоизгрелите звезди Kendall Jenner и Gigi Hadid нагледно показват как последователите могат да бъдат фискализирани и да носят ежедневни приходи.

Списъкът продължава с Kendall Jenner, която е представител на новото поколение модели, които успяват да използват силата на социалните мрежи, за да напреднат в кариерата си.

Kendall e спечелила 10 милиона долара през миналата година и се радва на най-много последователи и харесвания в Инстаграм.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader