Всички дрехи

Кои са най-често задаваните въпроси за мода в Google

Google със сигурност е чувал всевъзможни въпроси. Но чудили ли сте се някога изобщо, кои са най-честите модни запитвания, които е „виждала“ световната търсачка. Е, сега ще споделим част от тях с вас.

Няма как да не започнем с един доста интересен въпрос – Какво да облека (днес/утре)? Наистина ни е безкрайно любопитно дали Google е успял да даде правилен отговор на всички лутащи се из гардероба си (само за протокола на български излизат над 215 хиляди резултата, а английският вариант на въпроса показва над 67 милиона резултата – явно, чудещите се са наистина много).

Най-често потребителите питат Google Как могат да премахнат червило/мастило/восък/ дъвка от дрехата си. Освен проблем с отстраняването на петната хората нерядко не знаят как да гладят коприна или как да простират ризи или рокли.

Други интересни питания са свързани с почистването на бели Converse и ходенето на високи токчета. Най-много (според нас) мъже са попитали търсачката Как по дяволите да направят възел на вратовръзката.

Определено има още много интересни запитвания и още по-забавни отговори, които ще ви накарат да се засмеете. Google вероятно е най-големият експерт в модата, защото знае всичко – от това Как да изчистите вино? до Как да се облечете на сватба? Но истинските отговорите на въпросите за модата ги е оставил на нас. Така че разтършувайте се из сайта ни и намерете всичко, което ви интересува, за да сте в крак с модните тенденции.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader