Всички дрехи

Коланите – аксесоар на първа линия

Изборът на колани е неограничен, но съвсем не е лесна задача. Те са аксесоар, който трябва да хармонизира облеклото и да се съчетава с обувките или чантата, с която ще го носите.

Няма да е пресилено, ако кажем, че широкият колан е универсален. С други думи можете да го носите както с дънки, така и с рокля. Ако допълните една безформена връхна дреха като пончо например, с широк колан, това ще направи визията ви по-елегантна, а вие ще изглеждате изключително женствена. Широкия колан се съчетава доста успешно с трикотажни дрехи в комбинация с различни по дължина туники, блузи, пантаноли и дори рокли. Модерно звучене тук може да създаде контрастът на материя между колана и дрехата.

Тънкият колан от своя страна има способността оптически да удължи тялото ви. Можете да го сложите на дънки, но когато ги носите с по-официална обувка от маратонките. Ще стои чудесно и на дълги рокли, акцентирайки върху идеално изваяната ви талия, а на панталонът ще придаде по-разчупена визия. Можете също да го носите и с риза, закопчен около талията ви.

Ако искате да носите един колан дълго време и в комбинация с голяма част от дрехите в гардероба си, то тогава няма по-подходяща материя от естествената кожа. Кожения колан можете да  сложите на по-широка рокля, като е добре този аксесоар да стои леко отпуснат над бедрата. Спрете се на по-изчистени модели с малка катарама и без излишни декорации и камъчета.

Щастливите притежателки на изваяни женски форми винаги и по всяко време могат да носят еластични колани точно на кръста. Все пак е добре коланът да е една идея по-голям, за да не ви пристяга, тъй като целта му е основния акцент да пада върху него. Можете да го носите с пола тип молив или блуза в съчетание с балансирано допълващи бижута.

Изразете креативността си като носите колани с нетрадиционни форми и такива от нестандартна материя. Важното е да се чувствате удобно в собстбенана си кожа и да привличате погледите към себе си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader