Всички дрехи

Коланът на роклята – завършващият аксесоар

Дамският колан е един незаменим аксесоар. Дали ще го използваме за панталон, пола или рокля, винаги може да помогне в завършването на визията ни.
Понякога стоим и се чудим какво и липсва на тази ослепителна рокля, за да  бъде завършена? Отговора на въпросът ни е КОЛАН.
Коланът е не просто обикновен аксесоар, той е и бижу. За наша радост имаме свободата да избираме от най-различни модели колани – от много тънки до много широки, от изкуствена или естествена кожа, от плат или метал.
Самата катарама е един от най-важните елементи в коланът ни. Тя може да бъде абсолютно всякаква – от най-малката и дискретна до голяма, привличаща погледан. На каква ще се спрем ние, зависи от ефекта който търсим върху талията си.

Елегантна рокля

Най-подходящ е тънкият колан, като зависи от случая може да го изберем семпъл и изчистен, с някакви перфорации или декорации по него, а защо не и метален.

Ежедневна рокля

Може да заложим на всичко, което ни допада – широки или платнени, стига да отговарят на стила ни, всичко е добре дошло.

Флорални рокли

За моделите, които са по-свободни  е хубаво да се спрем на плетен кожен колан, който поставен върху талията е интересен акцент.

Спортни рокли

подходящ колан тип връзка, чиято цел е просто да подчертае талията ни.
В общи линии, ние, дамите, имаме голямо разнообразие от видове колани, а изборът ни зависи изцяло от роклята, с която искаме да го съчетаем. Понякога коланът е толкова достатъчен сам по себе си, поставен върху талията, че нямаме нужда от допълнителни бижута и аксесоари.

 

Тук може да разгледате  всички модели кожени колани налични във fashioncolors.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader