Всички дрехи

Красива и стилна с елегантна рокля

Незаменимият елемент във всеки женски гардероб е пола, която благодарение наличието на различни стилове и тъкани никога няма да излезе от модата. Елегантните поли се превръщат в символ на изтънченост и изисканост, а молива полата е подходяща за офис или ексклузивно парти.

Стилните и елегантни поли са незаменими в женския гардероб и независимо от сезона. Само техния силует и промяна на стил, дължината и текстурата на плата ги правят модерни тази зима, от какви тъкани, какъв силует, каква мода, дължина и цвят само те си знаят.

Цветни модели модни зимни поли, представени в колажи, декорирани в класически “зима” схема: мода е гъвкав и елегантен черен, сив, от тъмно до сребро, както и богата тъмно синьо.

Популярни са елегантните поли в семпъл цвят – бяло, черно, бежово и цвят на кафе с мляко – тези цветове са универсални. Съставът на тъканите за зимни, най-често срещани са вълна или памук с полиестер или полиамид.

С редки изключения, като например дълга пола от туид, включва 50-60% вълна и 25-30% вискоза.

Класическите модели молив пола са в по-разнообразен стил с дължина до коляното, ежедневни поли до средата на бедрото и пр.

В избора на елегантна пола, всичко зависи от стила на гардероба и това, с което могат да се комбинират в един ансамбъл.

хубави рокли

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *