Всички дрехи

Красиви рокли за бременни – мисията възможна

През периода на бременността тялото на жената търпи трансформации, но дизайнерите не спират да създават страхотни рокли. С тях Вие ще изглеждате все така елегантно и уникално, без да обръщате внимание на някои недостатъци,

Роклята за бременни трябва да стои перфектно на фигурата. Трябва да се вземе в предвид не само закръгленото коремче и разширения гръден кош, но и промените в областта на бедрата, раменете и т.н. Облеклата за бременни трябва да са удобни без да ограничават движенията, притока на кислород и добрата циркулация на кръвта.

Стиловете са разнообразни, но ето най-популярните модели рокли:

А-образни над коляното – Те позволяват да скриете или да наблегнете на закръгления корем с помощта на ярка щампа или бижу.

Рокли в стил “Империя” имат преувеличена талия, което позволява да се носи през всичките месеци от бременността. Този модел подчертава идеално нарастващите гърди. Тази рокля е подходяща за всякакви поводи.

Трапецовидните рокли са с изключително прост дизайн, но доста успешно прикриват недостатъците на фигурата и създават елегантен образ на бременната жена.

Трикотажните рокли се вписват идеално на бременната фигура. Те подчертават формите на бъдещата майка. Меката тъкан осигурява комфорт и може да се носи през всички месеци.

Рокли-риза създават усещане за простор и с допълнителен колан дават луксозен силует.

Бъдещите бизнес майки могат да заложат на прави рокли или рокля тип балон.

През този период ще изглеждате прекрасно и стилно независимо каква рокля слагате, защото ако има истински красива жена, то това е тя по време на бременността.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader