Всички дрехи

Красотата на елегантно подчертаните извивки

Специално за жените с тела на богиня са разработени рокли по тялото. Те следват изящно всяка една извивка на женското тяло и предават секси вид на стила. Ако целта ви е да подчертаете мерките и да блестите в очите на околните роклята по тялото е правилният избор.

По принцип дамите с пропорционални тела се считат за галеници от съдбата. На тях просто всичко им отива и е изключително лесно да си подберат дрехи, независимо от повода. Те изглеждат изключително елегантно в дънки и риза, както и в перфектна рокля по тялото.

Нека да разгледаме най- предпочитаните рокли – коктейлните. Сред тях има доста красиви модели, следващи извивките на тялото. Например стандартните малки черни рокли. Красиви също са видовете с дълъг ръкав и дължина малко над коляното или до него.

Дългите рокли – безспорно кралиците на бала. Метри безупречно красив плат с взимащи думата украшения. Луксът и изяществото никога не са били в по- добра комбинация. Да прибавим и модел прилепен плътно до тялото и ще получим зашеметяваща комбинация.

Относно цветовете – експериментирайте. Пазарът е пълен с най- разнообразни модели рокли в най- различни тонове, украшения и допълнения. Имайте впредвид, че черният цвят оптически допълнително вталява визията. Ако сте прекалено слаба избирайте по- светли тонове.

Дамите с мерки 90-60-90 имат пълна свобода да подбират различни рокли и да изберат коя най-добре ще подхожда както на тялото, так и по вкуса им.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader