Всички дрехи

Красотата на спортно-елегантните панталони

Със сигурност панталонът е една от най- предпочитаните дрехи в ежедневието. Особено спортно- елегантните модели, които са подходящи за всякакви поводи и комбинации. Не се колебайте дори за миг, а си вземете и почувствайте невероятният комфорт, който предлага.

За разлика от официалният класически панталон, спортно-елегентния е с малко по-осовбодена кройка. Прилича на комбинация между дамски спортен анцунг и официален панталон, с разликата че е изчистено стандартното прегъване на крачолите, характерно за строго-официалните модели. Повечето спортно-елегантни панталони са изработени от еластичен материал, което още повече подсилва комфорта.

Един спортно елегантен панталон е важна част от гардероба на жената. Никога не знаете кога ще ви потрябва. Той е изключително подходящ при интервюта за работа, а освен за интервю, един качествен панталон можете да носите години наред, съчетан с правилните дрехи.

Спортно елегантни панталони се комбинират лесно с много блузи, пуловери, блейзери и други подходящи горнища за бизнес вид. С малко креативност, черните панталони не е задължително да са скучни. Добавяйки интересен пуловер с уникален детайл, подгъв или яка – ще омекоти строгия външен вид, и ще го направи по-естествен.

За обувки се спрете на не много високи токчета със закрити пръсти, дори да е лято. Подберете черен, тъмно син или кафяв чифт обувки, защото са неутрални и класически, а освен това се съчетават лесно и с останалата част от облеклото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader