Всички дрехи

Кроп Топ блузите, които носят лятото в себе си

Късите блузи, които са още наричани кроп топи са отново задължителни това лято. Цветни и къси те носят лятото със себе си. Разнообразието от различни стилове кроп топи е голямо, но как да ги съчетавате?

Ако имате перфектно тяло или просто не се претиснявате от несъвършенствата си, винаги можете да съчетаете своят кроп топ, който може да е цветен, по-широк или по тялото с флорални къси панталони или изчистени бели дънки. Разбира се, внимавайте при съчетаването на цветовете и ако сложите флорални панталони заложете всъщност на по-изчистено горнище и обратното.

Ако пък се чувствате несигурна в своето тяло, което е абсолютно нормално, не се претиснявайте в момента панталоните и полите с висока талия са абсолютен хит и можете да ги съчетаене свободно с кроп топ, който да пада леко над пъпа. По този начин можете да се чувствате уверени, че това, което не харесвате в своето тяло е покрито, но всъщото време носите това, което харесвате. Запомнете, че винаги можете да носите любимите си дрехи въпреки несъвършенствата си, просто трябва да намерите подходящото съчетание.

Кроп топите не са нова тендеция, но не са и стара. Всяка година те се променят, но не остаряват. Тази година особенно предпочитани са тези, чиито рамене са паднали или просто на места леко скъсани. Кроп топите всъщност не са трудни за съчетаване, дори ако искате да сложите вашия любим дънков гащеризон винаги можете под него да сложите и вашия любим кроп топ.

Дрехите предават настроение затова, защо да не си предаде повече щастие с цветните, красивите и така предпочитаните това лято къси блузи- кроп топи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader