Всички дрехи

КУМАТА И НЕЙНАТА РОКЛЯ – СТИЛ И ХАРМОНИЯ В ЕДНО

След булката, кумата е втората най-важна дама на сватбата. Желателно е нейния външен вид да е в хармония с булчинската рокля. Роклите за сватба трябва да са красиви, тържествени, но не и прекалено, за да не се засенчи булката. Ето няколко основни насоки за намиране на златната среда:

  1. Красива и привлекателна – Когато си избирате рокля заложете тя да е стилна, семпла, но открояваща се до степен, в която да е една идея след тази на булката. Цветовете не трябва да са крещящи, а съобразени с темата на тържеството.Дължината трябва да е дълга или около коляното. Мини дължината запазете за диско партитата.
  2. Умна и съобразителна – Избирайте своята рокля, не като последен моден писък, а като дреха, с която ще се чувствате удобно. Вашата роля е важна и повечето време ще сте заедно с младоженците на дансинга, т.е. ще има много танци. Ако роклята ви е дълга съобразете да е разкроена в долната част и по възможност да има цепка.
  3. Усмихната и ведра – Като мила и услужлива кума добавете своето очарование и усмивка в този ден, като комбинирате роклята с дискретен аксесоар. След младоженците вие сте следващите, които ще имат доста “горчиви” поводи.
  4. Мекота и атрактивност – Идеалната рокля не трябва да е крещяща, дори и да харесвате авангардния стил. Изберете за детайл ретро брошка, екстравагантна шапка или диадема, за да разчупите офиалността и ще впечатлите всички гости.

Помнете – доброто настроение е ключ към правилния избор на дреха, което води до незабравими спомени!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader