Всички дрехи

Къса бяла рокля за пролетта

Има неписано правило, което гласи, че нямаш право да отидеш на сватба с бяла рокля, освен ако не си булката, разбира се. В ежедневието обаче такова правило несъществува и дръзко можем да носим бяло. Кои бели рокли са подходящи за пролетта обаче?

Една от най-подходящите бели рокли за пролетта е тази от по-твърд плат, която е свободно падаща. Този тип рокли трудно могат да бъдат вдигнати от вятъра, което ги прави перфектни за сезона. Тази рокля може да бъде и допълнена с дантела горе на бюста или тънак колан на кръстта. Роклите с ръкав в бяло и преметнато деколте са също доста интересни и актуални. Можете да ги съчетаете дори със сако, което да направи тоалета ви изискан. Не забравяйте, че бялата рокля се съчетава добре с дантела, так че добър избор може да бъде роклята ви да има дантелени детайли.

Роклята по тялото винаги чудесна опция

Особенно ако е допълнена с връзки на деколтето или падали ръкави, които красиво да подчертават вашите ключици. Белите рокли прекрасно могат да бъдат носени с голяма черна капела или дънково яке през този така променлив сезон. Черното кожено яке би могло също добре да подчертае роклята и да я направи подхощя за носене в ежедневието ви.

Белите рокли могат да бъдат наистина лесни за съчетаване с бижута, обувки и връхни дрехи, но със сигурност са трудни за носене. Затова, защо не поставите пред себе си едно малко ново предизвикателство. В началото на сезона на промените – пролетта, започнете да носите повече бяло.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader