Всички дрехи

Къса пола – гореща визия за много внимание

В последните тенденции се забелязва завръщане на късите поли, но в нов по-секси вариант. Минито сега е адресирано до почти всички дами, стига да подберат подходящият за тях модел.

Класическия прилепнал стил се запазва, но в един нов прочит. На първо място това са ярките материи – от наситено синьо до мек карамел. Много дизайнери дори залагат в елегатните си колекции на цветната матова и латексова кожа.

Интересно и супер свежарско е налагането на многослойността при късите поли. Въпреки обемността си този модел пола прави силуета по-строен и прикрива размера на бедрата. За тази фантазия се използва шифон, тюл, органза, а в зимните месеци – плетените тъкани.

Най-актуални и извън всяка конкуренция са вечерните къси поли. При тях имаме ярки модни средства – металик, пайети… Визията е супер провокативна и модерно вечерна.

Мини стилът е подходящ не само за клуб, но и при бизнес срещи или плаж, стига да сме подбрали правилния стил.

Къса пола е всеки модел пола, който е с дължина 15-20см над коляното, т.е. достатъчно, за да подчертае красотата на краката.

Интересен модел е късата пола тип “слънце”. Тя създава едновременно женствен и благороден силует, като подчертава талията.

Когато се избира къса пола, задължително трябва да се избягва съчетанието блуза с дълбоко деколте. Сексапилът и привлекателността са далеч от ненужната предизвикателност.

Особено стилно стоят късите поли, които следват модните цветови тенденции – лилаво, тюркоаз, бледо розово…

И най-важното правило: стилната и добре подбрана сексапилна пола, не значи вулгарност и неприличие, а премерена загадъчност!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader