Всички дрехи

Къса рокля с гол гръб – лукс и елегантност

Днес ще си поговорим за една изключително популярна и нежна дреха. Да, това е късата рокля, но не коя да е нейна разновидност, а тази която стилно подчертава и показва гърба. Говоря за късата рокля с гол гръб – тя печели всяко едно ревю, щом момиче я облече, венага става кралицата на партито. Тази сладурска рокля заслужава внимание, защото тя винаги ни осигурява такова.

Късата рокля с гол гръб е една изключително предпочитана дреха през летният сезон. Памучните и обикновени рокли са винаги добре дошъл избор за безгрижните летни дни. Това е перфектният избор за свежа визия.

Сред моделите се срещат и официални къси рокли с отворен гръб. Те не са като летните или ежедневните. Изработени са от скъп плат, често бродиран и/или с добавени елементи „Сварофски“. Откритият гръб на официално събитие е символ на лукс и вкус към изяществото. За това и повечето булченски рокли са с гол гръб, но това е друга тема. Със сигурност, ако искате да блеснете на партито  със стил и ненадминат вкус заложете на късата рокля с гол гръб.

Зимата е студена и мразовита. Но през зимата се случват и най- магическите празници. Специално за Коледа и Нова година, ако нямате все още тоалет обмислете за варианта на къса рокля с дълъг ръкав и открит гръб. Изяществото на тази рокля е просто ненадминато. Съчетайте я с топло стилно палто и дискретни аксесоари и вечерта е ваша.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader